This is a tagline that you can edit to promote stuff!


Emphas.is


Posted on 14th January, in Portfolio, Webdesign. Comments Off on Emphas.is


Afgelopen augustus kreeg ik plots een mailtje uit New York. Of ik een teaser-site wilde maken voor Emphas.is, een start-up ala Kickstarter, maar dan voor fotografen.
Alhoewel de timing zeer krap was en zeker niet evident, besloot ik toch voor dit project te gaan. Het was me immers op het lijf geschreven: fotograaf zijnde met een voorliefde voor documentaire fotografie een site kunnen maken voor een dergelijk project is gewoon een droom. Het gevoel te hebben dat je kan meewerken aan iets dat de wereld een klein beetje kan veranderen.

De finale site is momenteel in opbouw, de teaser site wilde vooral het project aan de wereld bekend maken, en emailadressen verzamelen. Iets wat niet onopgemerkt voorbij ging. Een paar uren nadat de site live ging, ging hij de wereld rond dankzij de nieuwe media. We verzamelden op record tijd een pak emailadressen.

In een 2de fase werd een blog toegevoegd.

This article was written by Ine Dehandschutter.
She's a freelance photographer & webdesigner, based in Ghent, working worldwide.
Check out her portfolio.
Ine is available for cool projects, so get in touch via twitter or through the contact form.
Comments are closed.